Σάββατο 21 Απριλίου 2012

10 ΧΡΟΝΙΑ Θ.Ο.Α.


Έχοντας διανύσει μία πορεία «δέκα» χρόνων  με δράσεις γύρω από το θέατρο, ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου γιορτάζοντας και αναπολώντας στιγμές που χάραξαν την πορεία του και έδωσαν το στίγμα του στο χώρο του θεάτρου, θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο έργο του.
Οι θεατρικές διαλέξεις, η ανταλλαγή με άλλους θεατρικούς θιάσους, η έκδοση λευκώματος καθώς και η έκθεση κοστουμιών-σκηνικών που θα λάβει χώρα στον υπόγειο χώρο του Ιδρύματος Κυδωνιέως κατά την θερινή περίοδο,   θα αποτελέσουν μέρος των δράσεών του.
Καρδιά του Ομίλου τα τελευταία χρόνια είναι ο Θοδωρής και η Ευγενία Μπαφαλούκου, αφιέρωμα των οποίων θα παρουσιάσει στα πλαίσια των εκδηλώσεών του.
Οι εκδηλώσεις του Θ.Ο.Α. δεν θα περιοριστούν στους καλοκαιρινούς μήνες. Πολλές και ποικίλες καθώς θα είναι , θα λάβουν χώρα και κατά τους χειμερινούς μήνες με διάφορες εκδηλώσεις, όπως το διάβασμα θεατρικών έργων τις κρύες νύχτες του χειμώνα και κείμενα από το αρχαίο θέατρο. 
Η δημιουργία αφίσας για τα 10 χρόνια του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου καθώς και τα μπλουζάκια που θα παραχθούν με σχέδιο την αφίσα, θα είναι η τελευταία πινελιά στο πλούσιο έργο του για το «Αφιέρωμα στα 10 χρόνια του Θ.Ο.Α.»
Ως επισφράγισμα των δράσεων αυτών έρχεται το νέο έργο που θα ανεβάσει ο Όμιλος: « ο Ουμπού τύραννος » του Άφρεντ Ζαρύ κατά τους θερινούς μήνες.
Σας περιμένουμε να στηρίξετε όλες τις εκδηλώσεις μας και να γιορτάσετε μαζί μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια: