Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΣΚΕΨΕΙΣ






Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 καθισμένη στην πρώτη σειρά στο ανοιχτό θέατρο της Άνδρου, μόλις άρχισε η πρώτη σκηνή της "Τελευταίας μαύρης γάτας", παρ' όλη την αγωνία και το άγχος μου, αισθάνθηκα ότι όλα θα πάνε καλά. Και πήγαν. 26 παιδιά! 40 ρόλοι! 17 σκηνές! Αλλαγές σκηνικών από τα ίδια τα παιδιά. Όλα λειτούργησαν σωστά σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Και ένιωσα περήφανη. Όχι τόσο γιατί τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση. Ούτε γιατί δεν έγιναν λάθη. Ένιωσα έτσι γιατί έβλεπα μπροστά μου μια ΟΜΑΔΑ και σκεφτόμουν τις ατελείωτες ώρες που κάναμε πρόβες , εδώ και δύο χρόνια που η Μαρία Λαμπριάδου ξεκίνησε αυτό το μαγικό ταξίδι, τα προβλήματα που ήταν πολλά αλλά καταφέρναμε να λύσουμε, τα γέλια στις πρόβες αλλά και τα δάκρυα μερικές φορές...Και όσο πλησίαζε ο καιρός και η πίεση μεγάλωνε τα παιδιά άντεχαν και γίνονταν μέρα με τη μέρα καλύτερα.
Γι'αυτό θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω πρώτα πρώτα τα ίδια τα παιδιά και στη συνέχεια τους γονείς τους, που ήταν δίπλα μας και βοηθούσαν όσο και όπως μπορούσε ο καθένας.
Η προσπάθεια πολύ μεγάλη αλλά τα καταφέραμε.
Ευχαριστώ τη Δώρα τη θεατρολόγο του σχολείου, που μας βοήθησε σε πολλά επίπεδα.
Και από κοντά τις κυρίες που χτένισαν τα παιδιά: τη Βάσω Ζώταλη, Δέσποινα Μάνεση, Αμάντα Σαλβάνου. Ευχαριστώ επίσης τις κυρίες που έκαναν το μακικιάζ: τη Μαρία Ασυνάνογλου, Μάρι Μοσχόβη, Δέσποινα Παντζοπούλου.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Θ.Ο.Α.
Πιττακίδη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: