Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου ύστερα από τις δύο επιτυχείς παραστάσεις του καλοκαιριού στο Ανοιχτό Θέατρο με το έργο του: "Το μεγάλο μας τσίρκο" και τις τέσσερις παραστάσεις του έργου: "Ο Μάγος με τα χρώματα" που ανέβασε με μεγάλη επίσης επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, η Παιδική του Σκηνή, θέλει:
α)Να ευχαριστήσει ολόψυχα τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή του ομίλου  και τη στήριξε με την παρουσία του και την οικονομική του ενίσχυση.
Πρέπει να γνωρίζετε -και όσοι τα παρακολουθήσατε το ξέρετε- ότι ήταν έργα πολυπρόσωπα και πολυδάπανα.Το πρώτο με 29 ηθοποιούς σε 47 ρόλους, 19 χορωδούς και 8 μουσικούς και το δεύτερο με 27 παιδιά σε 5 ρόλους και συντελεστές.
Λαμβάνοντας υπ'όψιν την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, πραγματικά αξίζει σε όλους τους ηθοποιούς, συντελεστές και θεατές, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που επιμένουμε .....πολιτιστικά. Ουσιαστική βοήθεια έχουμε μόνο από δικούς μας ανθρώπους που όλοι τους γνωρίζετε από τις ευχαριστίες μας στα προγράμματά μας.
Ακριβώς γι' αυτό το λόγο αναγκαζόμαστε και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που κάνουμε να ζητάμε τη βοήθειά σας και να γνωρίζετε ότι τους χώρους που χρησιμοποιούμε τους νοικιάζουμε όπως είναι σωστό και πρέπει να γίνεται.
β)Να ενημερώσουμε ότι το 7λεπτο δρώμενο "Όταν τα σκουπίδια μιλούν" του Άγγελου Παπαϊωάννου, προκρίθηκε πρώτο στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας ερασιτεχνικών θιάσων "ΜΩΜΟΣ Ο ΠΑΤΡΕΥΣ" στην Πάτρα 10, 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017. Το δρώμενο έχει αναρτηθεί στο Youtube ώστε να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε θέλει να το δει.
"Το Μεγάλο μας Τσίρκο" επιλέχθηκε ανάμεσα σε 24 έργα και θα παρουσιαστεί από την ομάδα μας στο 33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (24-2/5-3). Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και παίρνουν μέρος 8 θίασοι.
γ) Για το φετινό καλοκαίρι ο Θ.Ο.Α έχει επιλέξει για την ομάδα ενηλίκων το "Έγκλημα στα παρασκήνια" του Μαρή και "Η τελευταία μαύρη γάτα" του Τριβιζά, για την παιδική του σκηνή.

                   Το Δ.Σ του Θ.Ο.Α   

Δεν υπάρχουν σχόλια: