Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου




Το νέο Δ.Σ του Θ.Ο.Α ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά τις εκλογές στις 10 Αυγούστου του 2014 σε μια περίοδο με δυσκολίες και εσωτερικά προβλήματα.
Ο Θ.Ο.Α με ιστορία 12 χρόνων στο θέατρο, ανέβασε φέτος το έργο «Ο Πατέρας» δίνοντας επτά παραστάσεις τον Ιούλιο. Στην συνέχεια, μετά από προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις σχέσεις της σκηνοθετικής ομάδας και του τότε Διοικητικού Συμβουλίου και λόγω του ψυχολογικού αντίκτυου αυτών  στους ηθοποιούς , δεν κατέστη  δυνατό να συνεχιστούν οι προγραμματισμένες για τον Αύγουστο παραστάσεις και η συμμετοχή του Θ.Ο.Α στο θεατρικό φεστιβάλ των ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου στην Λήμνο και στο διαγωνισμό ερασιτεχνικών θιάσων του Δήμου Ζωγράφου. όπου είχε ήδη προκριθεί.
Η ματαίωση αυτή των δραστηριοτήτων ήταν αναπόφευκτη και με μεγάλη μας λύπη ανακοινώσαμε αυτή την απόφαση, ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη από το θεατρόφιλο κοινό της Άνδρου και τους ηθοποιούς του Θ.Ο.Α.
Το νέο Δ.Σ. του Θ.Ο.Α προγραμματίζοντας την επόμενη δραστηριότητά του καλεί όλους τους ηθοποιούς που μέχρι σήμερα συμμετείχαν στις παραστάσεις των έργων που ανέβασε, τα μέλη και τους φίλους σε συνάντηση
 στην ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΙΩΝ
στις 17 Σεπτέμβρη ημέρα Τετάρτη, στις 7 το βράδυ,
 με θέμα την επιλογή έργων που θα ανεβάσει ο Θ.Ο.Α την επόμενη περίοδο.
 Για το Δ.Σ. του Θ.Ο.Α.
Η πρόεδρος,
 Μαρία Φιλικού-Πιττακίδου

2 σχόλια:

Αγγελος Παπαιωάννου είπε...

Δεν ανακοινώσατε οτι μπορει οποιος θέλει να παει στη Λημνο να παρακολουθησει το φεστιβαλ της Ο.Ε.Θ.Α δηλώνοντας συμμετοχή στο Δ.Σ μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη.Το κόστος είναι 25 Ευρώ το άτομο σε δικλινο δωμάτιο με προϊνο και μεσημεριανο.

anna asinanoglou είπε...

Επίσης δε θα μπορέσει δυστυχώς να συμμετάσχει και στο διαγωνιστικό φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων του Δήμου Ζωγράφου, στο οποίο είχε προκριθεί φέτος ο Θεατρικός όμιλος.