Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ


Με δύο ακόμα παραστάσεις του θεατρικού έργου '' ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" συνεχίζει ο Θεατρικός Όμιλος για όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν το καλοκαίρι.
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 9.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο Σοφίας Γαρυφάλλου - Τηνιακού.
Οι μαθητές, όλων των βαθμίδων, μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν αρκεί να κάνουν κράτηση της θέσης τους στο βιβλιοπωλείο Σ. Γαρυφάλλου - Τηνιακού.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ......

Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου για 5η χρονιά συμμετέχει στην Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Σύρο από 10 έως 20 Οκτωβρίου 2013. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων για την 25η Συνάντηση, ο Θ.Ο.Α. θα ανεβάσει την παράστασή του
 " ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" στις 20 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη.
Όσοι θα πάρουν μέρος σε αυτό το ταξίδι είτε ως ηθοποιοί είτε ως συνοδοί καλούνται στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να ενημερωθούν για την οικονομική υποχρέωσή τους.